Garrotxa.info Logo

Marxa popular del Bosc de Tosca 2014

Marxa popular del Bosc de Tosca 2014, recorregut, fotos i perfil.

Sembla que fa 4 dies que tiravem fotos a la marxa popular del Bosc de Tosca 2013, però ja ha passat un any, així que el diumenge 13 d'Abril toca preparar les cames, carregar les bateries de la càmara de fotos i posar en fresc la ratafia per a gaudir d'una nova edició de la caminada d'aquest país de pedra tosca. La marxa és organtizada per l'associació de veïns de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb, CEO i Ajuntament de Les Preses, i sortirà del camp de fútbol de Bosc de Tosca entre les 7 i les 8 del matí.

Recorregut de la XXXIII Marxa popular de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb.

El recorregut de la caminada sortirà de la zona esportiva de Bosc de Tosca i posarà direcció a la fageda, passant per mas Pujou, la Fageda d'en Jordà, La Cot, Can Batlle, Can valeri, Mas Jordà, Can Devesa i finalitzant la ruta circular altre cop a la zona esportiva de Bosc de Tosca. S´esperen uns 16,5 Km de recorregut entre 450 i 700m d´altura, o sigui, en teoria una marxa fàcil i amb poc desnivell.

Fotos de la marxa popular de Bosc de Tosca 2014.

Haurem d'esperar a diumenge a la tarda per tenir l'album de fotos de la marxa de Bosc de Tosca 2014 publicat, esperem no quedar gaire rebentats durant el matí i tenir-les apunt a mitja tarda, així com que el dia sigui bo per fer una bona gal·leria i poder-la compartir. De moment posem una foto de la Cot i la Serra del Corb que vam poder tirar el passat Dissabte 5 d'Abril i on ja s´intuien els colors de la primavera que de ben segur ens acompanyaran el proper diumenge a la caminada.

LaMarsoca2014

Organitza l'associació de veïns de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb, així que aconsellem contactar amb ells per si hi han canvis de darrera hora en el planning de la sortida. Gràcies per ajudar-nos a difondre la marxa a les xarxes socials, per email o fent corre la veu, així com per afegir el vostre comentari a peu d'article. A veure si entre tots aconseguim ser força gent a les caminades i marxes populars de la Garrotxa i que siguin tot un èxit. Per cert, aquí en teniu el calendari per aquest 2014.