Garrotxa.info Logo

Marxa de Vall de Bianya 2014

La marxa popular de la Vall de Bianya 2014, diumenge 9 de Març.

bianyenca 2014Tenim ganes de caminar, saltar i córrer, tenim ganes de paisatges Garrotxins, així que ja ens estem mirant els detalls de la caminada popular i el programa oficial de la marxa de Bianya 2014 (PDF). També tenim la càmera de fotos amb la bateria carregada per fer les fotos, que segur que compartirem aquí mateix i la ratafia a la motxilla. Ens deixem quelcom?

Aquest any es celebra la 34ena edició de la marxa popular de Bianya, caminada popular apte per a tothom amb ganes de caminar i matinar. La marxa sortirà del centre cívic de l'Hostalnou de Bianya el proper diumenge 9 de Març a les 7 del matí, així que nois i noies, caldrà treure's la son de les orelles per poder fer un recorregut de paisatges bianyencs i un bon esmorzar.

La marxa Bianyenca de 17 km ens durà de L'Hostal nou cap a Llistosella, els Joncars, ens enfilarem a 824m fins el Puig de la Cau, que separa els municipis de Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. Ja de baixada, ens dirigirem cap a Roig i acabarem altre cop la ruta circular a l'Hostal Nou de Bianya. 

Fotos de la marxa Bianyenca 2014.

Unes observacions generals per la organització de la marxa Bianyenca 2014:

  • Durant l’itinerari es donarà esmorzar als participants.
  • El preu d’inscripció és de 5 euros.
  • El recorregut estarà degudament senyalitzat.
  • En cas d’una meteorologia molt adversa, cal consultar la web de l’ajuntament de Bianya o trucar al telèfon 972 29 09 33.

Un joc fora del programa de la Marxa Bianyenca 2014.

La gent de Garrotxa.info anirem d'incògnit (com sempre) i durem una botella de ratafia russet a la motxilla (també com sempre), si ens trobeu i ens identifiqueu, us convidem a ventilar-nos les nous verdes amb anís al cim de la Cau o just abans de sortir per treure'ns la son. Només una pista, no estem gaire forts i ens agrada poc matinar.

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada, que de ben segur farà il·lusió als participants i als organitzadors que sigui tot un èxit. I recordeu que hi ha un calendari de marxes populars per anar sortint cada Diumenge a conèixer un racó de Garrotxa.