Garrotxa.info Logo

Marxa popular de Montagut 2014

La gent de Montagut ens proposa pujar al Cos.

Marxa popular de Montagut 2014La marxa popular de Montagut 2014 es farà el diumenge 2 de Març de 2014, donant la sortida a les 7:30 del matí, i obrint inscripcions al casal cultural de Montagut uns minuts abans. La caminada popular de 2014 ens mostrarà un xic d'Alta Garrotxa, sortint de de Montagut i enfilant-se a veure les vistes panoràmiques del Cos en un recorregut que també ens deixarà el record del pas per Sant Eudald de Jou.

Recorregut i esmorzar de la marxa popular de Montagut 2014.

Està previst un bon esmorzar al cim del Cos (pa amb tomàquet i embotit), per fer mes agradable els 15,5 km i 4,5 hores de caminada previstos, també algun punt d'avituallament sorpresa. Una bonica matinal que segons els organitzadors "Terra Aspre" i l'ajuntament de Montagut i Oix, preten fomentar el manteniment i divulgació de camins,  i tot allò que ens fa estimar i respectar la nostra terra.

Fotos de la marxa popular de Montagut 2014.

Aquí deixem les fotos d'aquesta edició de la matinal de 2014, que ha sortit i arribat a Montagut amb un bon sol.

 Un joc fora del programa de la Marxa de Montagut 2014.

La gent de Garrotxa.info anirem d'incògnit (com sempre) i durem una botella de ratafia Russet a la motxilla (també com sempre), si ens trobeu i ens identifiqueu, us convidem a ventilar-nos les nous verdes amb anís al cim del Cos o just abans de sortir per treure'ns la son. Només una pista, no estem gaire forts i ens agrada poc matinar, a veure si guanyem al Carnaval de Platja d'Aro i ens plantem a les 7:30 a Montagut.

Edició: Èxit total, però no s'ha acabat la ratafia, ja que l'organització ja n'havia proveit un liró. Ben fet !  I la frase del dia que hem sentit tot baixant per un pedregar... "La garrotxa és molt maca però està tota plena de pedres".

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada i les seves fotos, que de ben segur farà il·lusió als participants i als organitzadors que sigui tot un èxit. I a esperar l'edició 2015.