Garrotxa.info Logo

Marxa popular del Bosc de Tosca 2013

Marxa popular del Bosc de Tosca 2013, recorregut, fotos i vídeo.

Marxa popular del bosc de toscaAvui he tornat a passar per aquells camins que em son habituals i coneguts, en els que em sento com a casa. Aquesta vegada ho he fet ben acompanyat de mes de 200 marxaires que han participat a la marxa popular del Bosc de Tosca. També m'han acompanhat alguns amics, cinc graus de temperatura, un xic de pluja, la vista de la neu, molt de fang i una ampolla de ratafia a la motxilla.

La gent deia que feia mal dia, però jo sóc un xic diferent. A mi m'ha semblat el contrari, una nova versió dels paisatges coneguts, fantàstica excursió que m'ha pujat la moral i m'ha omplert la panxa amb un esmorzar de nota i un recorregut molt variat del que tot seguit compartim fotos i vídeos.

Recorregut de la Marxa popular del Bosc de Tosca 2013: Zona esportiva Bosc de Tosca, Clot de l’infern, fonts de Sant Roc, Montolivet, Mas Garganta, Sant Valentí, Baixador de Codella, Bosc de Tosca.

Fotos de la Marxa popular del Bosc de Tosca 2013.

Vídeo de la Marxa popular del Bosc de Tosca 2013.

Ens fa força il·lusió que ens comenteu i compartiu les fotos, els vídeos i els recorreguts de les marxes populars, així ens anima a seguir dedicant un esforç extra a compartir les nostres experiències a la web.