Garrotxa.info Logo

Ruta de la feixina 2014 a Beuda

XXI Ruta de la Feixina a Beuda, diumenge 19 Gener 2014.

La feixina de BeudaLa Ruta de la Feixina és una marxa popular, no competitiva, que organitza l'ajuntament de Beuda, petit poble amb encant de l´Alta Garrotxa.

És una de les primeres marxes populars de la Garrotxa del 2014, i encara recordem la magnífica edició del 2013 que ens va pujar fins al cim de la Mare de Déu del MontL´edició de 2013 la vam trobar dura i molt bonica, i en aquest sentit cal felicitar la organització per l'esforç de buscar una bona ruta. Segurament la duresa va venir de que la vam fer en el grup dels que corrien i no dels que caminaven, que sempre és majoritari.

Les fotos de la marxa de la feixina 2014.

La marxa de Beuda, la feixina 2014, planing.

Aquest 2014 la marxa es farà el dia 19 de Gener i la ruta ens tornarà a portar fins al peu de de la Mare de Deu del Mont, concretament fins al monestir de Sous, on l´any passat hi vam passar de baixada corrents "a tota castanya". Aquest any esperem caminar i fer bones fotos en companyia del màxim de companys caminaires que es vulguin afegir i gaudir de les vistes i de la vegetació de la zona.

Segons veiem al tríptic, la inscripció val 5 euros i es farà a partir de les 7h del matí a la plaça major de Beuda, la sortida es donarà a les 8h (malgrat l´edició 2013 la gent que caminava va anar sortir escalonadament abans i després d´aquesta hora), i els que corríem vam fer un "crit de guerra" per començar "al trote" tots junts quan ja passaven un parell de minuts de les 8h, cosa que sempre resulta més boncia.

El recorregut de la Feixina 2014.

El recorregut de 14Km surt de Beuda, Rocapastora, Castellet, Salve Regina, Carretera del Mont, Font de Rocapastora, esmorzar a Monestir de Sous, Torre de Falgars, Font de Falgars, Oratori de Sant Miquel, El Noguer de Segueró i plaça de Beuda.

Mare de Deu del Mont, vistes.

Per cert, ja sabeu que en aquest tipus de marxes populars es sol donar un bon esmorzar, nosaltres tenim per tradició portar una botella de Ratafia a la motxilla, per beure i per convidar, així que si feu el mateix, podeu tenir un matí molt agradable d´esport, vistes, fotos, menjar, amics i ratafia. Què més ens cal? 

Organitza l'ajuntament de Beuda, 972 59 05 34, aconsellem visitar la seva web www.beuda.cat per si hi han canvis de darrera hora en el planning de la sortida. Aquí en teniu el tríptic. Intentarem posar les fotos de la marxa en cas de poder-hi assistir al peu d'aquest article. I una proposta per la organització: Indicar el punt de sortida i marcar-la  d'alguna manera a les 8h, tocar una campana, fer un "crit de guerra" o tirar un petard. Així els qui corren poden fer grup i es fa més divertit, també permet als qui caminen fer la xerrada mentres esperen la sortida i mirar la gent que hi ha a la marxa.

Aquí teniu l'event que ha creat la organització al Facebook.

Marxa de la Feixina 2014