Garrotxa.info Logo

Ruta de les carboneres - Vall de la Llémena

Ruta de les carboneres - Vall de Llémena.

Ruta de les carboneres a la Vall de la LlèmenaAquest Abril hem pogut gaudir d'una tarda i nit de primavera tot descobrint els paisatges de la Vall de la Llémena de la mà del Grup excursionista i BTT cingles de la Llémena.  Resseguim els camins que ens obren pas enmig de la densa vegetació, per tal de visitar les antigues places carboneres. Després d'una bona pujada, contemplem les vistes de  Coll de Valents i enfilem la baixada ja durant la posta de sol, arribant just a temps per a un abundós sopar tradicional al restaurant Can Perot, situat a Granollers de Rocacorba.

Ruta: Llorà, Veïnat dels Termes, Cal Bolet, el Racó, Buscarós, Els Passants, Coll de Valents, Castellet a gaudir de les privilegiades vistes que ens dóna la Vall de la Llémena i sopar a Can Perot. Track complet aquí gràcies a la col·laboració de l'Anna A.  

 

A can Perot gaudim de la tradicional "cuina de les carboneres" i ens diposem a tornar, ja de nit, seguint el camiral. LLums de frontals, panxes plenes i algun avituallament ens fan més agradables els més de 20km que avui haurem recorregut. Ja ben entrada la matinada s'arribava a Llorà a tancar els ànecs i fer la ratafia i el cava de rigor.