Garrotxa.info Logo

Fira del Fajol a Batet de la Serra 2015

Edició 2015 de la Fira del Fajol de Batet de la Serra (Olot).

El diumenge 8 de Febrer de 2015 al poble garrotxí de Batet de la Serra es celebrarà una nova edició de la fira del fajol. Durant tot el cap de setmana es celebraran actes amb els que els amics del fajol donen a conèixer aquest producte de la terra i de retruc la població de Batet de la Serra i els seus entorns. Aquí teniu el programa oficial de la Fira del Fajol 2015.

paisatge de batet  2015

A sobre "Paisatges de Batet mirant al Pirineu Oriental i al Canigó.", a continuació "En Batoies i les perdius" de l'àlbum de la fira del fajol 2014.

fira fajol 2015

Què és el fajol?

El fajol és una poligonàcia, un cultiu de flor blanca que s'utilitza per a l´elaboració de productes tradicionals com les farinetes, carquinyolis, coques, pastes, creps, galetes i altres, i que els amics de Batet estan popularitzant i promocionant per a recuperar receptes de cuina tradicionals de la Garrotxa a través del col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa. 

On és Batet de la Serra?

Entre Olot i Santa Pau, abans d´arribar a la fageda d´en Jordà...ja trobareu el trencant indicant la fira del fajol de Batet.  Això per qui pugi amb el cotxe, nosaltres hi tornarem a pujar caminant, ja que els entorns de Batet son de molt bon fer, sobretot si es volen fer fotos de paisatges i corriols de pedra volcànica. Aquí en teniu algunes fotos de les diverses edicions de la marxa popular de Batet a les que hem participat.

Àlbum de fotos de la marxa popular de Batet 2014.

 

 

Apa, ens veiem tots a la fira, i sobretot... abrigueu-vos. 

Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook? Gràcies.